1-3 dagars leverans

Fri frakt över 499,-

100% nöjdhetsgaranti

Kundtjänst 9:00-18:00

Få först, betala sen. Utan avgifter.

Tre anledningar till varför yerba mate kan hjälpa till att behålla en hälsosam vikt


Matetea To-go Calabash in fitness centerHar du svårt att gå ner i vikt och har du också provat olika bantningsmetoder, kostplaner, bantningspiller, hypnos m.m., utan att se några resultat? Då ska du läsa den här posten om hur yerba mate kan hjälpa dig att behålla en hälsosam vikt.

Det finns INGET hokus-pokus med att gå ner i vikt. Hemligheten med en viktminskning är att du ska konsumera färre kalorier än du bränner dagligen/veckovis. Men hur försäkrar vi oss detta?

Studier visar att vi kan använda yerba mate som ett verktyg om vi vill kontrollera vår vikt. Här har vi samlat de viktigaste punkterna.

 

Teet bidrar till en normal energimetabolism på grund av innehållet av vitaminer (B1, B6) och mineraler (Magnesium och kalium). Vi rekommenderar att du dricker yerba mate vid sidan om en hälsosam och varierad kost så att den inte blir ett substitut för mat, utan ett supplement.

Yerba mate stärker kroppen och får dig att känna dig mer energisk, vilket ger dig en extra boost i vardagen. Du kan eventuellt använda detta för att ta en promenad på 10min, 20min eller 30min beroende på vad ditt schema tillåter. Tänk på att ALL aktivitet är bättre än ingen aktivitet.

Alla våra olika smaker av te kan användas för att kontrollera vikten, men vi rekommenderar ”Silueta” som är sammansatt av den välkända argentinska dietisten Dr. A. Cormillot. Teet är läckert med en uppfriskande äppelsmak, vilket gör den till en av våra mest välsmakande produkter. Köp ”Silueta” HÄR

Läs 5 andra fantastiska fördelar med yerba mate HÄR.

Tack för att du läste!