1-3 dagars leverans

Fri frakt över 499,-

100% nöjdhetsgaranti

Kundtjänst 9:00-17:00

Få först, betala sen. Utan avgifter.

Vilka är vi?

Matetea är ett nordiskt yerba mate-märke som säljer yerba mate-te och tillbehör. Vi har skapat en familj bestående av flera tusen engagerade kunder, hit räknas allt från professionella idrottare till heltidsföräldern och studerande. Gemensamt för dem alla är att de vill ha mer energi i vardagen så att de kan bli den bästa versionen av dem själva. Matetea har vuxit från en liten webbshop som drivs i det privata hemmet till en av de största webbutikerna i Norden som är 100% dedikerad till det sydamerikanska mate-teet.

Bakom Matetea finns grundarna: Kasper Erichsen och Mads Rigét.

Våra värderingar

Utifrån värderingar om respekt för oss själva och för våra produkter, för mångfald och för en hälsosammare framtid vill vi vara en inspiration till hur du kan bli den bästa versionen av dig själv.

Våra produkter uppstår i mötet mellan det sydamerikanska och det nordiska. Vi kompromissar inte med våra produkter och uttryck och omfamnar olikheten och mångfalden mellan kulturer.

Uppdraget är tydligt — vi vill ge konsumenten den bästa smaken och den mest autentiska upplevelsen av att dricka mate — på ett sätt som samtidigt har fokus på att det ska vara enkelt och praktiskt att vara hälsosam.

Ta med på resan

Vi finns här för att skapa värde för dig så tveka inte att ta kontakt via e-post eller via någon av våra sociala medier om du behöver råd om våra produkter eller har andra frågor. Vi är stolta över att alltid ge personlig hjälp och service så att du får den bästa möjliga upplevelsen hos oss.

Vi skulle också uppskatta om du vill hjälpa Matetea-familjen att växa genom att dela din personliga erfarenhet eller framgångshistoria med oss på sociala medier eller på Trustpilot. Antingen genom att ge oss en recension eller genom att tagga oss. Det betyder mer än du tror!

Tusen tack!