Te till arbetsplatsen

Matetea erbjuder ett spännande och populärt tekoncept till arbetsplatser, hotell och restauranger i hela Sverige. Vi hjälper dig med att skapa mer mys, harmoni och produktivitet på arbetsplatsen med våra organiska och välsmakande tesorter som var och en har sitt unika syfte.

Du kan kontakta Mads Rigét på mr@matetea.dk för att höra mer om våra produkter, eller för att diskutera vilken lösning som passar bäst på just ditt företag.

Smakpaket, energipaket, all day routine-paket, skapa din egen beställning.

 

Mate te til erhverv

Prenumerera på te till företag

Genom att ha en prenumeration hos Matetea kan du spara tid och samtidigt försäkra dig om att det alltid finns te på lager för att hålla kollegor och kunder nöjda. Du kan kombinera dina egna favoriter och få dem levererade så ofta du önskar. Det är busenkelt att dra upp eller ner på prenumerationen, så att den passar just ert behov. Du kan ändra dina preferenser löpande gällande tesorter, leveransfrekvens eller om du vill skippa en leverans.

Hållbart och ansvarsfullt producerat te

Alla våra teer levereras i återanvändbara förpackningar och är organiska. Vi gör det till en stor grej att tänka på miljön och alla våra samarbetspartners.

 

Snabb leverans av te till ditt företag

Hos Matetea strävar vi efter att leverera alla beställningar dag till dag. Det kan hända att leveranstiden är längre, men vi går långt för att hinna skicka alla beställningar så snabbt det bara går.

Beställ genom att skicka ett mejl till medgrundaren Mads Rigét på: mr@matetea.dk